Ραντεβού με τον Διαιτολόγο

Δείτε επίσης...

Η διατροφολόγος Αγγελική Ζαφειράκη συμβουλεύει στο site της dietaz.gr για τη νεφρολιθίαση


περισσότερα

Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε τα φιλέτα μαζί με τα δαφνόφυλλα για 25 περίπου λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνετε να κρυώσουν μέσα στο ίδιο νερό που έχουν βράσει και τα ψιλοκόβετε.


περισσότερα

Ζουμερά σουβλάκια γαλοπούλας σε σόγια και μέλι μια light συνταγή από τη Διαιτολόγο Αγγελική Ζαφειράκη στο dietaz.gr


περισσότερα

Συνταγή για πεντανόστιμο ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο από τη διαιτολόγο Αγγελική Ζαφειράκη στο dietaz.gr


περισσότερα