Ραντεβού με τον Διαιτολόγο

Δείτε επίσης...

Ο κίνδυνος ανάπτυξης Σακχαρώδους Διαβήτης ή/και Μεταβολικού Συνδρόμου μειώνεται με την αυξανόμενη κατανάλωση τροφίμων ολικής αλέσεως


περισσότερα

Τα άτομα που γευμάτιζαν στο ίδιο τραπέζι έτειναν να διαλέγουν κύρια πιάτα που δεν ήταν ακριβώς ίδια, αλλά άνηκαν στην ίδια κατηγορία.


περισσότερα

Τα ροφήματα με ζάχαρη μπορούν να προκαλέσουν περίπου όσους θανάτους προκαλεί και η γρίπη μέσα σε ένα έτος.


περισσότερα

Διαβάστε στο περιοδικό "30 ημέρες υγείας" το άρθρο της Διαιτολόγου-Διατροφολόγου Αγγελικής Ζαφειράκη για τις ευεργετικές ιδιότητες του Παντζαριού


περισσότερα